O nama

Tvrtka Damos započela je s aktivnim radom krajem 2006 godine. Nakon gotovo 7 godina skupljanja iskustva u drugim tvrtkama jednostavno je bio potreban sljedeći korak za daljnji napredak i osnivanju vlastite tvrtke.
Damos je tvrtka za cjelovitu opskrbu proizvodima za profesionalnu uporabu na području čišćenja i higijene. Ključni partneri su ugostiteljski objekti, poslovni objekti, hoteli, restorani, caterinzi, servisi za čišćenje, zdravstvene ustanove, starački domovi, škole, dječji vrtići, prehrambene i druge industrijske grane.

Sva naša oprema i sredstva su profesionalna i samim time pružaju veliku ekonomićnost pri korištenju jer su bazirana na koncentratima. Naše proizvode nije moguće naći u slobodnoj prodaji jer isključivo služe za profesionalce u svome poslu. Sva sredstva zadovoljavaju stroge ekološke norme koje vrijede u EU. Iz naših sredstava su u potpunosti eliminirane neželjene supstance koje bi kod osoba koje rade s tim sredstvima mogle izazvati neželjene posljedice.

Također posjedujemo i vlastitu liniju različitih oblika pakiranja ugostiteljskog šečera,čokoladica,keksa te drugih proizvoda namjenjena ugostiteljstvu!
Prisutni smo u više od 400 ugostiteljskih i hotelskih objekata!

Korištenjem naših proizvoda dobivate besplatnu edukaciju, tehničku podršku 24 sata na dan, educiramo Vaše osoblje sa novim načinima i aplikacijama u svrhu čišćenja, higijene i kvalitetno obavljanje dezinfekcijskih postupaka. Naše osoblje je kvalitetno osposobljeno za pojedine segmente čišćenja, higijene i u bilo kojem trenutku možete dobiti informaciju i pomoć u smislu uklanjanja nekih Vama možda nerješivih problema.

Uvoznici smo više proizvođača iz segmenta higijene, navesti ćemo samo neke kao što su; Eureka, Exive, Injecta, Otto Oehme, Poliboy, Santoemma, Wepa Professional, Meiko Professional, Prodifa, Lucart Professional, Carind, Vermop, Vectair, Well Done, Ampri, Air Scent…….

Proizvođači smo vreća za smeće, ading rola za kase svih dimenzija te uvoznici čaša za ugostiteljstvo UNIGLASS.

Naša je prednost da Vam u cjelini možemo ponuditi:

  • poslovanje samo s jednim dobavljačem
  • dostavu na području krapinsko zagorske županije i grada Zagreba
  • servis perilica,ledomata i caffe aparata u najkraćem roku(24 sata)
  • smanjenje Vaših troškova

Damir Osrečak
direktor

KONTAKTIRAJTE NAS

rado ćemo vam rado odgovoriti i dati vam informaciju na vaš upit i udovoljiti vašim zahtjevima.